Welkom "Bij Gina"

 

*Huisregels / voorwaarden en de privacyverklaring vindt je onder aan deze pagina.

 

 Bij Gina

 

Ben je op zoek naar een professionele, gezellige kapper? Én meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een heerlijk vers gezette cappuccino of thee in een huiselijke, ontspannen sfeer maken we je blij en enthousiast met een frisse look. Van de meest gekke tot mooie, natuurlijke haarcreaties kun je bij ons terecht. 

 

Zo hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het zetten van extensions. Voor een goed advies kun je een extension-intake boeken. Tijdens deze intake bespreken we dan je wensen, wat de mogelijkheden zijn en krijg je een prijsindicatie.

 

Natuurlijk denken wij met het maken van de mooie kapsels ook om de gezondheid van je haar. Om de gezondheid van je haar te behouden en zelfs nog een extra boost te geven, werken wij met Hiplex. Hiplex is toe te voegen bij een verfbehandeling, maar ook te gebruiken als herstelbehandeling voor je haar.

 

Met onze service, uitgebreid aanbod en goed advies willen wij laten zien dat wij zoveel meer zijn dan gewoon alleen maar die kapper. Hiervoor hanteren we tarieven voor iedere portemonnee. 

Ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod en onze tarieven? Kijk dan snel verder op de website

 

 Huisregels / voorwaarden:

 

No show beleid:

Iedereen kan weleens iets vergeten, helaas kost het ons alleen veel geld als mensen hun afspraak niet nakomen. Daarom werken wij met een no show beleid. Als u uw afspraak niet 24 uur van tevoren af hebt gezegd zullen wij deze gewoon volledig in rekening moeten brengen. Uitzonderingen daar gelaten. Wij zijn dan wel degene die de uitzondering bepalen.

 

Gewonnen waardebon:
* Is alleen in 1x te besteden
* En is in te leveren voor 1 persoon.
* Is niet inwisselbaar voor geld of meerdere producten.
* Met een gewonnen waardebon mag u de behandeling      aanvullen met 1 product per waardebon.
* Is tot maximaal 3 maanden na uitgifte geldig.

 

Kortingsbon of waardebon:

* Is eenmalig tegen inlevering geldig, een foto of kopie      voldoet dus niet.

* Geldt alleen op een behandeling.

* Is tot maximaal 3 maanden na uitgifte geldig.

* De bon is uitsluitend in te leveren van maandag t/m donderdag tussen 09h00 en 17h00. 

Deze voorwaarden gelden, tenzij er op de bon/ site/ facebookpagina anders staat vermeld.

 

 

 

Privacyverklaring

Inleiding

Bij Gina neemt je privacy zeer serieus en zal informatie over je (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in deze privacyverklaring lezen over je rechten met betrekking tot onze verwerking van je persoonsgegevens. We raden je aan deze privacyverklaring aandachtig door te lezen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@bijgina.nl.

 

Wie is Bij Gina?

Bij Gina is een eenmanszaak, kantoorhoudende te (5038TV) Tilburg aan St. Annaplein 6a, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58770011

Bij Gina is ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens door

Bij Gina de verwerkingsverantwoordelijke.

 

 Hoe gebruikt Bij Gina jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Bij Gina persoonsgegevens over je verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Bij Gina voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Bij Gina worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

 

Marketing

Doeleinde:      Direct marketing

Gegevens:       Naam, NAW-gegevens , E-mailadres

Grondslag:      Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Doeleinde:      Loyaliteitsprogramma

Gegevens:   User ID / Gebruikersnaam, E-mailadres, Telefoonnummer, Naam, Post/factuuradres

Grondslag:      Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 Doeleinde:      Nieuwsbrieven, verjaardagskaarten, loyaliteitssysteem

Gegevens:       NAW, geboortedatum, bezoekhistorie

Grondslag:      Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Website

Doeleinde:      Online afspraken maken Gegevens: E-mailadres

Grondslag:      Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Andere activiteiten

Doeleinde:      Management

Gegevens:       Omzet, bezoekhistorie

Grondslag:      Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Bij Gina heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Bij Gina over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Bij Gina. Je kunt verzoeken dat Bij Gina je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

 Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om van Bij Gina de beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te verkrijgen.

Bezwaar maken

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van KAPSALON X of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht je persoonsgegevens van Bij Gina te verkrijgen. Bij Gina zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je je gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

Telkens wanneer de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking je toestemming heeft gekregen, heb je het recht die toestemming (weer) in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn Bij Gina je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Bij Gina

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@bijgina.nl. Bij Gina zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Bij gina een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Bij Gina je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

 

Ontvangers van de persoonsgegevens

Het kan zijn dat Bij Gina verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

 

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Bij Gina ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Bij Gina worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Bij Gina worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

 

Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig de privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de privacyverklaring en de wijze waarop Bij Gina je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@bijgina.nl . Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Bij Gina jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@bijgina.nl . Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.